Hulp nodig? 06 58834142

Diensten

Verkoop

Het verkopen van uw eigen woning brengt vaak meer met zich mee dan u vooraf had ingeschat. Naast de emotionele betrokkenheid loopt u ook tegen praktische zaken aan. Een professionele presentatie heeft wezenlijk invloed op de beste opbrengst. Het doen van bezichtigingen, onderhandelingen en de formele contractuele afhandeling vragen om expertise. M2 Vastgoed neemt alle zaken voor u uit handen en zorgt voor een prettige, vloeiende afwikkeling.

Aankoop

Indien u overweegt een andere woning aan te kopen is professionele begeleiding wellicht ook verstandig voor u. Naast het vinden van een passende woning is ook de bouwkundige staat van de woning essentieel. Wij zijn als gedreven onderhandelaar van mening de beste voorwaarden voor u te bedingen. Tevens is het van belang om de koopovereenkomst nauwkeurig te controleren, zodat u weet waar u voor tekent. M2 Vastgoed ondersteunt u in het volledige aankooptraject.

Hypotheek

Gezien de doorgaans forse investering welke de aankoop van een woning met zich meebrengt, is het van belang dat u zich goed voorbereidt. Indien u volledig op de hoogte bent van de consequenties bij een bepaald leenbedrag met de daarbij horende voorwaarden, geeft u dat een comfortabel gevoel. M2 Vastgoed heeft samenwerkingsverbanden met verschillende onafhankelijke hypotheekadviseurs en brengt u graag in contact.

Taxatie

U kunt bij M2 Vastgoed terecht voor gevalideerde NWWI taxaties tbv een hypotheekaanvraag. Dit rapport wordt door alle banken geaccepteerd. Ook het bepalen van de marktwaarde van uw woning valt onder onze dienstverlening.

Interesse in 1 van onze diensten?