Hulp nodig? 06 58834142

Eenvoudig zelf verkopen

Simpel zelf

€ 395

Inclusief BTW

Gewoon zelf

€ 795

Inclusief BTW

Uitgebreid zelf

€ 995

Inclusief BTW

Bedrijfsvastgoed

€ 995

Exclusief BTW

Hoe werkt het

Bij M2 Vastgoed is het tevens mogelijk om, met een beetje hulp waar gewenst, voor een vast laag tarief uw woning zelf te verkopen. U weet vooraf wat de kosten zijn en heeft zelf de regie. U beperkt de kosten door zelf enkele activiteiten op te pakken. Zo stelt u zelf een mediaplan op en verzorgt de bezichtigingen. U bespaart duizenden euro’s in vergelijking tot een full service dienstverlening.

Het aanmelden van uw woning is eenvoudig per email te regelen. 

Keuzepakket 

U kiest de service welke het beste aansluit bij uw wensen. Indien u hier vragen over heeft neem dan contact met ons op. Wij bespreken het beste plan van aanpak met u. 

Gegevens verzamelen en aan ons verstrekken

Na ontvangst van opdracht vragen wij u verschillende documenten aan te leveren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het eigendomsbewijs en geldige legitimatie. Aansluitend bereiden wij de aanmelding op Funda voor. 

Funda publicatie

Wanneer de teksten zijn opgesteld en de benodigde documentatie is aangeleverd verzorgen wij de publicatie op Funda. U kunt dus zelf verkopen en alsnog met uw woning op Funda.

Inmeten & plattegronden

Bij het aanbieden van uw woning is het verplicht de oppervlaktes van uw woning professioneel aan te leveren. De woonoppervlakte heeft grote invloed op de waardebepaling. Oppervlaktes worden bepaald volgens de NEN 2580 normering. Voor het opnemen van de oppervlakte maten dienen wij altijd bij u langs te komen. De afspraak wordt binnen 1 werkdag na aanmelding ingepland. Na inmeten worden de plattegronden binnen 2 werkdagen opgeleverd.

Fotografie

Wanneer u kiest voor professionele fotografie verzorgen wij een uitgebreide reportage en de afspraak met onze fotograaf. U heeft tevens de mogelijkheid om 360 graden foto’s en een woningvideo te laten maken.  

Uitgebreide woning omschrijving

Het is mogelijk om uw eigen tekst aan te leveren maar kunt dit ook door ons laten verzorgen. Geïnspireerd door de foto’s en plattegronden gaat onze tekstschrijver voor u aan de slag. 

Funda

Voordat uw woning op Funda wordt geplaatst controleren wij de door u aangeleverde gegevens. M2 Vastgoed voegt de basisgegevens en  kadastrale aanduiding toe. U bent verplicht een energielabel te laten opmaken. Het is mogelijk om dit in eigen beheer te doen maar wij bieden tevens de mogelijkheid dit voor een scherp tarief door onze partner te laten uitvoeren. Gezamenlijk dragen wij zorg voor de juiste publicatie en een mooie online presentatie. 

Bezichtigingen

Interesse van een kandidaat loopt via M2 Vastgoed. U ontvangt deze vervolgens van ons per mail. U neemt aansluitend zelf contact op met de geïnteresseerden en plant in overleg met hen een afspraak voor de bezichtiging.

Kandidaat koper

Indien er zich een potentiële kandidaat voordoet verzamelen wij de informatie. Hierbij zullen belangrijke voorwaarden worden opgevraagd. Denkt u hierbij aan een financieringsvoorbehoud, voorbehoud bouwkundige keuring en de gewenste datum van overdracht. M2 Vastgoed dient de biedingen te ontvangen en communiceert deze met u.

Wanneer u wenst in te gaan op een voorstel zullen wij in overleg de reactie voorbereiden waarna de onderhandeling kan worden gestart.

Ondersteuning makelaar

Kiest u voor het pakket ‘Uitgebreid zelf’ is advies en ondersteuning van de makelaar tijdens het verkooptraject inbegrepen.

Koopovereenkomst

Indien u heeft gekozen voor het pakket ‘Uitgebreid zelf’ stelt M2 Vastgoed voor u ook de koopovereenkomst op. In de overige pakketten dient u dit zelf te verzorgen. 

 

Meld je aan via naastgelegen formulier

Meld je aan via onderstaand formulier

Meld je aan via naastgelegen formulier

Meld je aan via onderstaand formulier

Meld je aan via naastgelegen formulier

Meld je aan via onderstaand formulier

Meld je aan via naastgelegen formulier

Meld je aan via onderstaand formulier