Hulp nodig? 06 58834142

Verkoopgarantie

Wegens een unieke samenwerking met Nederlandse vastgoed investeerders bieden wij desgewenst onze klanten vooraf 100% verkoopzekerheid.

Door de veranderende markt staan woningen helaas weer langer te koop dan voorheen. De oplopende rente, inflatie en hoge huizenprijzen zijn hier debet aan. Een woningzoekende wil graag zekerheid over de verkoop van zijn of haar huidige woning, alvorens tot aankoop van een andere woning over te gaan. Dit zorgt steeds vaker voor een belemmering in de doorstroming.

M2 Vastgoed speelt hierop in en biedt een unieke samenwerking aan met ‘Peterkooptuwwoning’ voor het verstrekken van de verkoopgarantie. U heeft hierdoor als woningzoekende absolute zekerheid over de verkoop van uw huidige woning.

De verkoopgarantie omvat een garantieprijs welke door ‘Peterkooptuwwoning’ wordt verstrekt. U kent vooraf de definitieve opbrengst van uw huidige woning en kunt met een gerust hart een nieuwe woning aankopen. Daarnaast bevordert het uw onderhandelingspositie bij de aankoop van een nieuwe woning. Bij verkoop van uw huidige woning hoeft u geen rekening te houden met de opleverdatum aangezien u de datum van levering zelf in overleg kunt bepalen. 

‘Peterkooptuwwoning’ is een gerenommeerde vastgoed onderneming. De garantieprijs bedraagt maximaal 85% van de vrije verkoopwaarde.

Interesse in 1 van onze diensten?