Hulp nodig? 06 58834142

Verkoopgarantie

Naast het traditionele verkooptraject biedt M2 Vastgoed u desgewenst ook een traject met 100% verkoopzekerheid. Een woningzoeker wil graag duidelijkheid over de opbrengst van zijn of haar huidige woning. Met die informatie is de aankoop van een nieuwe bestaande woning een stuk minder spannend. 

De onzekerheid over het definitief te besteden bedrag zorgt vaak voor een belemmering in de doorstroming. M2 Vastgoed biedt middels een unieke samenwerking met investeerders een gegarandeerde verkoopgarantie.  

De verkoopgarantie omvat een garantieprijs welke door onze partner wordt verstrekt. U kent vooraf de minimale opbrengst van uw huidige woning en kunt met een gerust hart een nieuwe woning aankopen. Het bevordert uw onderhandelingspositie bij aankoop en hoeft geen rekening te houden met de opleverdatum. De opleverdatum bepaalt u immers zelf in overleg

Uw koper is een gerenommeerde vastgoed onderneming. Uiteraard wordt vanzelfsprekend alles notarieel vastgelegd. De garantieprijs bedraagt maximaal 85% van de vrije verkoopwaarde.

  • Geen (kans op) dubbele hypotheeklasten
  • Goede onderhandelingspositie bij aankoop nieuwe woning
  • Geen hoge kosten voor overbruggingshypotheek
  • Nieuwe hypotheek snel en eenvoudig geregeld
  • Absolute zekerheid vooraf en geen stress

Wij komen graag bij u op de koffie voor een vrijblijvend adviesgesprek en een toelichting op de voorwaarden.

Interesse in 1 van onze diensten?